Sta mislite o owoj zajednici,i kakwe bi prednosti nasa zemlja imala ulaskom u istu...otvorena konverzacija...
4 posters
EU - Evropska unija
Emperor- Administrator
Number of posts : 600
Posao/hobi : /
Registration date : 30.09.2008
- Post n°1
EU - Evropska unija
N!KS^
Number of posts : 190
Posao/hobi : NET,kompjuteri
Registration date : 24.10.2008
- Post n°2
Re: EU - Evropska unija
Mislim da bi bilo dobro da udjemo u EU,ali da nam se malo poboljsa zivot.Nasa zemlja je mal a tako da je trebamo cuvati a ne odvajati neke delove.Mislim na Kosovo,prvo ga treba sacuvati pa onda da udjemo u EU.
Darkonius
Number of posts : 32
Registration date : 23.02.2009
- Post n°3
Ako uđemo u EU neće više biti potrebne vize :D Moći ću da idem gde hoću i kad hoću po Evropi. A u ostalo neću da zalazim.
Andrejko
Number of posts : 18
Registration date : 11.03.2009
- Post n°4
Da me je neko ovo pitao pre godinu dana rekao bih mu Ulazimo obavezno, to je nasa buducnost!!!
Sada su stvari malo drugacije... Vratimo se par vekova unazad kad su postojale kolonijalne sile. Sada zamislimo EU kao jednu veliku kolonijalnu silu, e pa u trenutku kada bi Srbija usla u EU ne bi postala sila nego bedna kolonija a svi znate sta se tada desava. Mozemo biti na beloj sengen listi i bez EU, tako da ulazak nema nijednu prednost za Srbiju vec za "Kolonijalne sile"
Sada su stvari malo drugacije... Vratimo se par vekova unazad kad su postojale kolonijalne sile. Sada zamislimo EU kao jednu veliku kolonijalnu silu, e pa u trenutku kada bi Srbija usla u EU ne bi postala sila nego bedna kolonija a svi znate sta se tada desava. Mozemo biti na beloj sengen listi i bez EU, tako da ulazak nema nijednu prednost za Srbiju vec za "Kolonijalne sile"
Emperor- Administrator
Number of posts : 600
Posao/hobi : /
Registration date : 30.09.2008
- Post n°5
ja sam ipak danas za neki trojni pakt,ili savez sa RUsijom...e da nisu Ruumuni i Bugari pali pod uticaj...mogli smo napraviti PRAVOSLAVNU LIGU..